Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ



 Καλή σας μέρα παίδες.Πληρωθήκαμε από την χθεσινή πρόβλεψη στο ματς της Καραμπάγκ η οποία λόγω έλλειψης χρόνου δόθηκε telegram  και fb.Οπότε καλό είναι όποιος θέλει να μας βρει και εκεί.
 



Από σήμερα μπαίνει στην ζωή μας και το livebetting.Όλες τις επιλογές στο κανάλι μας μόνο και κάποιες στο fb.Τις ομάδες τις ξέρετε πλέον και μπορείτε να μας βρείτε!
Στα σημερινά κουλούρια θα πρέπει να είμαστε για άλλη μια φορά πολύ προσεκτικοί στα πονταρίσματα.Πολλά παιχνίδια,πολλές παγίδες,χ από εδώ over  από εκεί και πάει λέγοντας.
Τρεις μονές επιλογές και μια 2αδα over έχουμε επιλέξει!Ολούρμο λοιπόν να τα δούμε!
🔥ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ🔥
👉20:00 Λίλεστρομ - Αντβέρπ : Πολύ αμφίρροπο ζευγάρι το συγκεκριμένο.Δυνατή έδρα των Σουηδών οι οποίοι βρίσκονται στο -3 από την κορυφή με ένα παιχνίδι λιγότερο.Φυσικά και έχει στο μυαλό της το πρωτάθλημα και ίσως παίξει ρόλο στη σημερινή αναμέτρηση.Δεν νομίζω πως μπορεί να έχει δύο καρπούζια σε μια μασχάλη.
Στην πέρα όχθη η ομάδα της Αντβέρπ έχει ξεκινήσει ιδανικά στις υποχρεώσεις της με 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα.Έχει δείξει πως είναι αρκετά δουλεμένη στην αμυντική της λειτουργία και σήμερα θα φανεί αν αντέχει στην πίεση από μια ομάδα που σκοράρει και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο.
👉ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Χ2&Under 3,5 goal (1,88)

👉ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
19:30 Σπάρτακ Τρνάβα - Ράκοβ Τσεστόχοβα : Χ2&Οver 1,5 goal (1,95)

👉ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
20:00 Μάλμε - Ντουντελάνζ : Οver 0,5 goal Nτουντελάνζ (2,12)

👉2ΑΔΑ
19:00 Κουόπιο - Γιουνγκ Μπόις : Οver 2,5 goal (1,75)
21:45 Λίνφιλντ - Ζυρίχη : Οver 2,5 goal (1,75)
Συνολική απόδοση : 3,06
Καλή τύχη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου