Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

ΟΙ ΣΚΩΤΣΕΖΟΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ



 Καλώς τα παιδιά!Καλό μήνα και από εδώ λοιπόν!Ευχόμαστε όσοι είστε στις παραλίες να περνάτε καλά και να ξεκουράζεστε.Οι υπόλοιποι υπομονή θα έρθει ξανά η σειρά μας.Βασικό να αλλάξουμε παραστάσεις,να ξεκουράσουμε σώμα και ψυχή γιατί και αυτός ο χειμώνας που έρχεται θα είναι δύσκολος!
Ένα παιχνίδι έχουμε ξεχωρίσει εδώ και 3 μέρες είναι η αλήθεια.Το είδαμε από εδώ,το είδαμε από εκεί και η μελέτη μας έβγαλε τον κόμπο που είχαμε στο μυαλό μας μόλις πρωτοείδαμε το ζευγάρι!
🔥ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ🔥
👉21:45 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Ρέιντζερς : Οι γηπεδούχοι ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο  περσινό πρωτάθλημα του Βελγίου.Λίγο ήθελαν να φτάσουν στον τίτλο του πρωταθλητή αλλά απειρία  και κούραση, τους τον στέρησαν.Ενθουσιασμός θα υπάρχει και στον κόσμο και στους παίχτες καθώς οι ευρωπαικές αναμετρήσεις είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Ουνιόν.Δεν είναι η περσινή ομάδα είναι η αλήθεια,καθώς αποχώρησαν σημαντικοί παίχτες.
Η ομάδα του Φαν Μπρόνκχορστ υπερτερεί και σε εμπειρία και σε ποιότητα απο την σημερινή αντίπαλο της.Πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ,χωρίς ωστόσο να μπορέσει να το κατακτήσει.Έχει ενισχυθεί η ομάδα αρκετά φέτος με τελευταία προσθήκη αυτή του φορ Τσόλακ από την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Δεν περιμένουμε για αρχή τουλάχιστον να ρισκάρει κάποια ομάδα.Ισορροπημένη η κατάσταση.Μπορεί να πάρει κάτι θετικό η σκωτσέζικη ομάδα από το σημερινό παιχνίδι και να τελειώσει την πρόκριση στην έδρα της !
👉ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Χ2&Under 3,5 goal (1,90)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου