Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ

 



Καλησπέρα σε όλους.Τι ταμειάρα ήταν η χθεσινή της Γαλατά ρε παιδιά?Και τι τεράστια ταμειάρα ήταν η πρωινή ,το οβεράκι των σχιστομάτηδων που δόθηκε Τelegram και fb.
Είχαμε κάνει μια προετοιμασία το βράδυ για το σημερινό κουπόνι,αλλά μόλις το ξαναπιάσαμε για να ξεμπερδέψουμε το κουβάρι ,ζοριστήκαμε αρκετά!Όχι είναι πρεμιέρα,όχι έχει ευρωπαικό παιχνίδι,όχι νέος προπονητής,λίγο θέλαμε να τα δώσουμε μιά όλα στην άκρη και να παίξω το παιχνίδι που φτιάχνω hot dog ειδικά τώρα που έβαλαν και νέες πίστες!
🔥ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ🔥
20:00 Λαβάλ - Μετς : Η νεοφώτιστη Λαβάλ ξεκίνησε αρκετά καλά.Τα πρώτα δείγματα δείχνουν πως θα κάνει ζημιές  στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της.Προσέχουν αρκετά στα μετόπισθεν και από εκεί και πέρα αν έρθει κάποιο τέρμα έχει καλώς.Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και πιστεύουν θα μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια την σημερινή τους αντίπαλο!
Η Μετς παίζει πλήρης.Πίεση,πίεση,πίεση ,η μόνη λέξη που βγαίνει από το στόμα του γνωστού μας Λάζλο Μπόλονι,προπονητή των φιλοξενουμένων.Εμπειρία υπάρχει,ποιότητα επίσης.Το πού μπορεί να φτάσει φέτος δε μπορούμε να το ξέρουμε!Παίζει σκληρή άμυνα ,το έδειξε ακόμα και στα φιλικά της!Μπορεί να πάρει κάτι από το αποψινό παιχνίδι,με το σκορ να μην ξεφεύγει!
👉ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Χ2&Under 3,5 goal (1,95)❌

👉2AΔΑ
21:30 Μπραουνσβάιγκ - Φορτoύνα Ντίσελντορφ : Χ2&Οver 1,5 goal (1,75)✅
22:00
Ρόγιαλ Παρί - Δε Στρόνγκεστ : Χ2&Οver 1,5 goal (1,72)👉Βολιβία✅
Συνολική απόδοση : 3,01✅



Καλή τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου