Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ



 Τα σέβη μου σε όλους!Σωστά μελετημένα τα χθεσινά ματσάκια!Πλήρωσαν και όλα καλά!Φυσικά μπορούσε να πληρώσει και η 3αδα ,καθώς χάθηκε για ένα τέρμα, με το 0-1 να γίνετε νωρίς νωρίς μπορούσαμε να κάνουμε ένα cash out και να βγούμε με κέρδος και από εκεί.Συνεχίζουμε λοιπόν!
Αλλή μια στήλη  με το pc μου χωρίς μπαταρία και οι οικογενειακές ιστορίες να παίζουν τέρμα!Επαναλήψεις μεν ,αλλά καθόλου βαρετές δε.Μεγάλη ανυπομονησία για την νέα σεζόν που από Οικογενειακές Ιστορίες θα λέγονται Αμφιβολίες😂.
Λοιπόν στα δικά μας και σήμερα θα ασχοληθούμε με τους γείτονες.Προσοχή σας  προειδοποιώ πως εδώ και χρόνια αποφεύγω το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αλλά νομίζω αξίζει να ποντάρουμε στο σημερινό ματσάκι!Αι να δούμε!
🔥ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ🔥
👉21:00 Ουμρανιγιεσπόρ - Γαλατάσαραϊ : Οι τυπικά γηπεδούχοι,μιας και δεν αγωνίζονται στην φυσική τους έδρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Μπορεί να πήραν ισοπαλία από την Φενέρ στην πρεμιέρα (3-3) παρόλα αυτά δε συνέχισαν με  το ίδιο μοτίβο  στην έδρα τους ,αφού έχασαν με 0-1 από την Αντάλιασπορ.
Η Γαλατάσαραϊ μπήκε με φόρα στη πρεμιέρα και κέρδισε την Αντάλιασπορ για να έρθει η φάπα στην συνέχεια από την  Γκιρεσούνσπορ.Ζαλίστηκαν είναι η αλήθεια αλλά όταν βλέπω το ρόστερ της με Γκομίς,Σεφέροβιτς και άλλους τέτοιους παιχταράδες δε μπορώ να σκεφτώ πως θα γκελάρει 2η συνεχόμενη  φόρα.
👉ΕΚΤΙΜΗΣΗ : 2 (1,90)

👉ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
21:00 Ουμρανιγιεσπόρ - Γαλατάσαραϊ : Χ2&GG (2,20)

📌H βάση μας το 2, ο κόμπος από κάτω είναι μια έμπνευση την οποία θα ποντάρουμε χαλαρά!

Καλή τύχη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου