Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΣ


 
Καλή σας μέρα.Πολλές πολλές παγίδες κρύβει το σημερινό μας πρόγραμμα και να δούμε τι έργο θα παιχτεί τελικά!Εχθές οι κηδείες έγιναν και εμείς ευτυχώς  δεν ήμασταν στο λάκκο.
Μη ξεχνάτε σήμερα υπάρχουν πολλές άγνωστες ομάδες που επειδή εμείς τις βλέπουμε στο στοίχημα νομίζουμε τις ξέρουμε.Επίσης έχουν γίνει πολλές μεταγραφές.Για κάποιες ομάδες είναι το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι,ενώ άλλες ήδη διανύουν το εγχώριο πρωτάθλημα.Όλα αυτά μπορεί σε κάποιους να τους κουράζουν,όμως είναι πολύ σημαντικά κυρίως για να ρυθμίσουμε το ποντάρισμα στις επιλογές μας!

🔥ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ🔥
👉17:00 Καϊράτ - Κισβάρντα : Πάμε σε μια αναμέτρηση η οποία έχει μια θολούρα.Η Καϊράτ μέσα στο Καζακστάν έχει αποδειχτεί σκληρό καρύδι.Έχει ζορίσει κατά καιρούς  μεγαλύτερους συλλόγους.Δείχνει έτοιμη για την σημερινή αναμέτρηση καθώς στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει βρει τα πατήματά της.
Οι φιλοξενούμενοι είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδο στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.Άπειρη σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις,ενώ δεν έχει ακόμα επίσημο παιχνίδι στα πόδια της.
Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην εμπειρία και στην έδρα,έχοντας στο μυαλό πως ίσως δούμε τουλάχιστον ένα τέρμα από τους Ούγγρους ,βγαίνει ο κόμπος μας!
👉ΕΚΤΙΜΗΣΗ : 1Χ&Οver 1,5 goal (1,91)❌

👉20:00 Λέφσκι Σόφιας - ΠΑΟΚ : Sold out στο Vivacom Arena της Σόφιας δλδ γύρω στις 28.000 κόσμος.Οι Βούλγαροι έριξαν 5 γκολ στην Σπαρτάκ για την 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.Έρχονται στο σημερινό παιχνίδι με τον δικέφαλο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.Έχουν 2,3 σημαντικές απουσίες(μεσοαμυντικά) οι οποίες μάλλον θα παίξουν το ρόλο τους και αυτές.
Στην ομάδα του ΠΑΟΚ έχει γίνει μια ανανέωση στο ρόστερ και η εικόνα που έχει δείξει στα φιλικά είναι αρκετά ικανοποιητική.Ο βασικός φορ της ομάδας , Ολιβέιρα θα λείψει λόγω τραυματισμού και ο Κούτσιας έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του.Ποιοτικότερη η ομάδα της Θεσσαλονίκης,μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των γηπεδούχων.
👉
ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Χ2&Οver 1,5 goal (1,90)❌
Kαλή τύχη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου