Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΟΥΝ



 Εδώ είμαστε λοιπόν φιλαράκια.Παρακάτω θα διαβάσετε όλο το σκεπτικό μας για τις σημερινές επιλογές που έχουμε ξεχωρίσει.Δεν είναι για πολλά πολλά οπότε έχετε το νου σας!Πάμε να τα δούμε χωρίς ζουμιά γιατί ο χρόνος πιέζει!
💥ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ💥
👉19:00
Καραμπάχ - Ζυρίχη : Οι γηπεδούχοι διέλυσαν κυριολεκτικά τους Πολωνούς στον επαναληπτικό του πρώτου γύρου με 5-1 και έτσι ξεπέρασαν την ήττα τους με 1-0 μέσα στην Πολωνία.Έδειξε να διψάει για διάκριση στον θεσμό και νομίζω θα κάνει τα πάντα για να πάρει έστω και μικρό προβάδισμα σήμερα καθώς ξέρει στον επαναληπτικό θα έχει δύσκολη αποστολή.
Από την άλλη οι πρωταθλητές Ελβετίας έφαγαν μια 4αρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τη Γ.Μπόις και εκτός από ζαλισμένη ,φάνηκε η ομάδα πως έχει δρόμο μπροστά της για να δέσει.
Την συγκεκριμένη στιγμή οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλευτούν την κακή ψυχολογία και όχι μόνο των σημερινών τους αντιπάλων.

👉ΕΚΤΙΜΗΣΗ : 1Χ&Οver 1,5 goal (1,91)👉ΤΑΜΕΙΟ✅

👉21:45
Λίνφιλντ - Μπόντο Γκλιμτ : Οι πρωταθλητές της Β.Ιρλανδίας ξεπέρασαν στην παράταση το εμπόδιο της Νιου Σέντς και τώρα καλούνται να δείξουν αν το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό!Ωπ sorry  παιδιά ,κακαρίζουν οι κότες του γείτονα και μπερδεύτηκα😂.Να ναι καλά ο Μπιλάκος με τις κοτούλες του που μας δίνει αυγά Α'ποιότης.Επείδη ξέρω θα διαβάσεις την στήλη ,αύριο φέρε καμιά δεκαριά!🐓Στα δικά μας!
Διαφορά ποιότητας υπάρχει και οι Νορβηγοί μπορούν και  πιστεύω θα το επιβεβαιώσουν.Μπορεί να μην έκαναν καλό παιχνίδι στη ρεβάνς με την Κλάσβικ ωστόσο δείχνει πως όσο περνάει ο καιρός το επίπεδο της ανεβαίνει και περιμένουμε να κάνει θαυματάκια όπως πέρυσι!Με λίγα λόγια λέω πως θα θελήσουν να πάρουν σκορ πρόκρισης για να μην έχουν πάλι τα ίδια όπως τον προηγούμενο γύρο
.
👉ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Χ2&Οver 2,5 goal (2,02)❌

Καλή τύχη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου