Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

🔥ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ🔥ΤΟ ΔΙΝΕΙ Η ΣΕΡΒΙΑ ΣΗΜΕΡΑ



 Καλησπέρα σε όλους!Η πρωινή 2αδουλα από τους σχιστομάτηδες που δώσαμε στο telegram και στο fb έκατσε κουτί και μας έδωσαν έναν ωραίο 3πλασιασμό.


Μετά ήρθε η διακοπή ρεύματος,τα νεύρα στο κόκκινο,αφού όταν βρέξει ,όταν έχει ήλιο ή όταν φυσάει υπάρχει διακοπή.Αν θα βρέξει πάλι ,πολύ πιθανόν θα κοπεί και το νερό.Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε.Κατά τα άλλα όλα έγιναν ψηφιακά,με ένα κουμπί.Πάμε να δούμε τα δικά μας γιατί έχουμε και άλλα να πούμε και δεν θα τελειώσουμε.
🔥ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ🔥
👉22:00 Νάπρεντακ Κρούσεβατς - Γιάβορ Ιβάνιτσα : Οι μπουκ τα φιλαράκια μας δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους.Ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς.Το φαβορί λοιπόν της αναμέτρησης έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα το πρωτάθλημα με 2 ήττες και 1 ισοπαλία,χωρίς να βρει δίχτυα.Η αλήθεια είναι πως οι 2 αναμετρήσεις ήταν με καλύτερες ομάδες,Βοιβοντίνα και Τσουκαρίκι από τις οποίες ηττήθηκε κιόλας.
Η Γιαβόρ ξεκίνησε με αναμενόμενη ήττα από την Παρτιζάν,πήρε δίκαιη ντουβαρίσια  ισοπαλία (ντουβαρίσια δλδ χωρίς γκολ 0-0) από την Μπάτσκα Τόμπολα και τέλος κέρδισε με 2-1 την ομάδα της Νόβι Παζάρ.Επιθετικά έδειξε πολύ καλά στοιχεία.Έχει καλή ψυχολογία ,λίγο να προσέξει την αμυντική της λειτουργία θα μας χαρίσουν το σημείο.
👉ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Χ2&Under 4,5 goal (1,93)❌

Καλή τύχη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου